Dag << Test Voornaam >>,

Sommigen denken dat de komkommertijd automatisch aanbreekt zodra het zomers warm wordt, maar niets is minder waar. Agenten in Den Haag die - zoals het er nu uitziet - de dood van een arrestant op hun geweten hebben, de Grieken die geen geld meer kunnen opnemen, de heetste juli-dag en -nacht óóit...

Gelukkig zijn wij er om het hoofd koel te houden en bieden we je een rustig overzicht van het nieuws van afgelopen week.Ondertussen nadert de uitgave van ons eerste papieren proefnummer snel. Daarin staat onder meer een strip die striptekenaar Aimée de Jongh maakte naar aanleiding van het actuele nieuws over Griekenland. Lees en like hem op Facebook! 

Wil je meer doen om De Stand tot een succes te maken? Stuur onze nieuwsbrief door naar anderen die het fijn vinden om op een rustige manier bij te blijven. Wil je meedoen, en bijdragen met teksten, ideeën, programmeer-skills of leuke foto's van mensen die op hun gemak de krant lezen? Mail ons dan vooral!
     

#1

5 AGENTEN VERDACHT BETROKKENHEID DOOD HENRIQUEZ

Sectie heeft uitgewezen dat Mitch Henriquez hoogstwaarschijnlijk is overleden door het optreden van de politie bij zijn arrestatie. De vijf betrokken agenten zijn op non-actief gesteld. Zijn dood zorgde voor onrust in de Haagse Schilderswijk. 
   

#2

HULPPROGRAMMA GRIEKENLAND NIET VERLENGD

Er ligt een nieuw actieplan, maar Griekenland wil eerst een referendum voor daar verder over gepraat wordt. De Griekse banken zijn momenteel dicht; Grieken kunnen maximaal 60 euro per dag opnemen. 
     

#3

Tarik Z. is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 15 maanden, waarvan de helft voorwaardelijk. Z. drong begin dit jaar gewapend het NOS-gebouw binnen en eiste zendtijd. Hij heeft zijn excuses aangeboden voor de angst die hij veroorzaakte met zijn actie. 
 

#4

De politie legt de Tour de France toch niet stil. De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb en de politievakbonden zijn het eens geworden over alternatieve protestacties die de Tour niet in de weg zitten. 
 

#5

De NSA bespioneerde niet alleen bondskanselier Merkel, maar ook een aantal van haar ministers. Dat blijkt uit nieuwe documenten van WikiLeaks. In totaal luisterde de Amerikaanse inlichtingendienst 70 telefoonnummers af. 
 

DATAGRAVER

Dure medicijnen worden steeds moeilijker betaalbaar. Daarom bestaat er het gevaar dat mensen op den duur niet meer de medicijnen kunnen krijgen die ze nodig hebben. 

Datagraver Stephan Okhuijsen vergeleek de omzet van medicijnen in 2013 met die in 2010. Daaruit blijkt dat er de laatste jaren veel meer geld omgaat in de geneesmiddelen tegen kanker (oncolytica). Dat ligt niet alleen aan duurdere medicijnen, maar ook aan de vergrijzing. 
 
  Op nieuwsbladdestand.nl hebben we nog 31 andere nieuwsverhalen op een rij gezet, zoals:


    •   ROBOT DOODT MAN IN VOLKSWAGENFABRIEK
    •   MATCHFIXINGSCHANDAAL WILLEM II GROTER DAN GEDACHT
    •   VERPLICHTE SLOGAN COSMETISCHE INGREPEN

    •   2 JAAR CEL VOOR LOVERBOY VALKENBURG
    •   EUROPESE ROAMINGKOSTEN AFGESCHAFT IN 2017Op onze site vind je het complete weekoverzicht.
 
 


MINDER NIEUWS, MEER WEEKEND.

 STERKTE MET DE HITTE!

 
We zijn lekker bezig bij De Stand! Dit is alweer onze 15e nieuwsbrief. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de proefnummers voor een mooie nieuwe krant.
 

EMAIL: JAAP@EERLIJKEMEDIA.NL

SITE:    NIEUWSBLADDESTAND.NL

Share
Tweet
Copyright © 2015 De Stand.
Foto:
Ryan Seyeau

Mail: jaap@eerlijkemedia.nl
Website: www.nieuwsbladdestand.nl


This email was sent to << Test E-mailadres >>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Eerlijke Media · Stationsplein 13 · Nijmegen, Gelderland 6512 AB · Netherlands